Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
# 40

Newsletter Gecofarma

Generant Coneixement sobre la Prestació Farmacèutica

CatSalut. Servei Català de la Salut

de 2016 Imprimeix | Butlletins anteriors

Enllaços relacionats


Comparteix a...

  • Medicaments

  • Butlletins DS

  • La meva salut
 
Font : Cancer Treatment Reviews
Tags : biosimilars, nous medicaments, prescripció
Data de publicació: 24/11/2016

 

Els medicaments biosimilars tenen el potencial de poder ser accessibles globalment i de generar estalvis per al sistema sanitari. Properament, arribaran al mercat els biosimilars de rituximab, trastuzumab i bevacizumab.

Font : Annals of Oncology
Tags : teràpia oncològica, fàrmacs, accés a medicaments
Data de publicació: 22/11/2016

 

Mecanismes per a garantir l’accés accelerat dels fàrmacs oncològics i comparació de cronogrames, resultats de les decisions de reemborsament en els mercats europeus principals i les iniciatives per a accelerar l’aprovació.

Font : Journal of Pharmaceutical Policy and Practice
Tags : genèric, professió farmacèutica, marca
Data de publicació: 18/11/2016

 

Si els medicaments genèrics són iguals de segurs i efectius que els de marca, perquè els pacients no els utilitzen  més? Quina es l’elecció per part dels professionals farmacèutics?

Generalitat de Catalunya Departament de Salut Servei Català de la Salut
ISSN: 2339-9538
Dipòsit Legal: B 10512-2014

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat anomenat Trameses d'informació i inscripcions del Gencat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el ciutadà ha requerit.


L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.