Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
# 37

Newsletter Gecofarma

Generant Coneixement sobre la Prestació Farmacèutica

CatSalut. Servei Català de la Salut

de 2016 Imprimeix | Butlletins anteriors

Enllaços relacionats


Comparteix a...

  • Medicaments

  • Butlletins DS

  • La meva salut
 
Font : NHS
Tags : guia, polimedicació
Data de publicació: 04/10/2016

 

Guia del National Health Service (NHS) per al maneig del pacient polimedicat a través d’una estructura de 7 passes per a la revisió de la medicació.

Font : Plos One
Tags : fda, fàrmacs, pacients
Data de publicació: 10/10/2016

 

Estudi descriptiu que avalua el contingut i el resultat de les peticions fetes a la Food and Drug Administration (FDA)  sobre assumptes de salut pública

Font : Pharmacoepidemiology and drug safety
Tags : alertes, seguretat del pacient, farmàcia comunitària
Data de publicació: 13/10/2016

 

De 123 farmàcies comunitàries holandeses estudiades, i un 10% de pacients escollits al atzar, gairebé un 50% de les seves prescripcions generava algun tipus d’alerta de seguretat en els seus sistemes informàtics.

Generalitat de Catalunya Departament de Salut Servei Català de la Salut
ISSN: 2339-9538
Dipòsit Legal: B 10512-2014

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat anomenat Trameses d'informació i inscripcions del Gencat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el ciutadà ha requerit.


L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.