Si no veieu correctament aquest butlletí, cliqueu aquí
# 27

Newsletter Gecofarma

Generant Coneixement sobre la Prestació Farmacèutica

CatSalut. Servei Català de la Salut

de 2016 Imprimeix | Butlletins anteriors

Enllaços relacionats


Comparteix a...

  • Medicaments

  • Butlletins DS

  • La meva salut
 
Font : PLoS One
Tags : crisi econòmica, psicotròpics
Data de publicació: 27/04/2016

 

Relació entre la crisi econòmica i el consum d'ansiolítics i antidepressius receptats a centres d'atenció primària de la comarca de La Selva.

Font : CatSalut
Tags : pautes d´€™harmonització, alzheimer, malaltia renal crónica
Data de publicació: 25/04/2016

 

El passat 5 d'abril, CatSalut va publicar dues noves pautes per a l'harmonització del tractament farmacològic de la malaltia d'Alzheimer (MA) i de la malaltia renal crònica (MRC), amb l'objectiu de millorar la qualitat, accessibilitat i seguretat de les intervencions sanitàries. Amb aquestes dues noves pautes es millora la selecció i utilització de fàrmacs, permetent el màxim nivell d'utilitat terapèutica a partir de criteris d'evidència científica.

Data de publicació: 01/01/1970

 

Generalitat de Catalunya Departament de Salut Servei Català de la Salut
ISSN: 2339-9538
Dipòsit Legal: B 10512-2014

D'acord amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides, incorporades i tractades en un fitxer automatitzat anomenat Trameses d'informació i inscripcions del Gencat, la finalitat del qual és trametre la publicació que el ciutadà ha requerit.


L'òrgan responsable del fitxer és la Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió i l'adreça on la persona interessada pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició és Via Laietana, 14, 3r, 08003 Barcelona.